Een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel? Sarah Köller staat je bij

Een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel?

Een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel; wil je die inschakelen? Het hangt van de situatie af welke van de twee je het best kunt raadplegen. Het is daarom handig als je bij iemand terecht kan die beide functies kan bekleden.

Scheidingen worden allemaal in de rechtbank uitgesproken, maar elke scheiding is compleet anders. In sommige gevallen zijn de partners het over veel zaken eens en kunnen afspraken snel gemaakt worden. Andere scheidingen kunnen echter een langdurig gevecht worden. Daarom is het verstandig om van tevoren goed te bepalen wat jouw situatie is en wie jou het best kan bijstaan, een mediator of een echtscheidingsadvocaat.

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Sarah Köller, mediator en echtscheidingsadvocaat in de omgeving Tiel. Mijn kantoor is gevestigd in Wijk bij Duurstede, waarvandaan ik door het hele land cliënten bijsta. Ik heb me gespecialiseerd in familierecht, de afgelopen jaren heb ik vele cliënten en hun familie bijgestaan als mediator en echtscheidingsadvocaat. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een effectieve, directe en discrete aanpak.

Daarnaast vind ik de emotionele kant van een echtscheiding heel belangrijk. Naar mijn mening is het van essentieel belang om aandacht te besteden aan de gevoelens van alle betrokkenen, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. Ik ben een kind van gescheiden ouders, zelf heb ik ervaren hoe het is als je ouders gaan scheiden. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen naar de juridische en zakelijke kant van een echtscheiding kijk.

Een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel? Sarah Köller staat je bij

Waar kan een mediator bij helpen?

Wil je gaan scheiden en ben je daarom op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel? Voor veel mensen is het niet geheel duidelijk wat een mediator precies doet. Waar kan een mediator je bij helpen? 

Een mediator is een getraind en neutraal persoon die anderen helpt om gezamenlijk tot afspraken en oplossingen te komen. Dit doet de mediator door beide partijen om de tafel te laten zitten om met elkaar eventuele conflicten of onenigheden uit te praten. De mediator kiest daarbij geen partij, maar zorgt ervoor dat een goede omgeving gecreëerd wordt waar makkelijk en open met elkaar gepraat kan worden. Mediation wordt in verschillende gevallen toegepast, zoals bij echtscheidingen, maar ook bij ruzies in families, een geschil met de buren of bij een arbeidsconflict. 

Een mediator kan je helpen als je wilt gaan scheiden. Mediation is meestal de beste oplossing als jouw toekomstige ex-partner nog tot overleg bereid is. In veel gevallen werkt het sneller dan een rechtszaak en het is vaak goedkoper omdat er gezamenlijk goede afspraken gemaakt kunnen worden. Dit voorkomt een langslepende juridische procedure.

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel

Een mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel; is het duidelijk geworden dat je een mediator nodig hebt? Dan wil ik je aanraden om te kiezen voor iemand die ervaring heeft met echtscheidingen. Niet iedere mediator is hier namelijk ervaren in, sommigen richten zich op conflicten op andere gebieden. Als echtscheidingsadvocaat heb ik vele cliënten bijgestaan. Ik heb daarom enorm veel ervaring op juridisch en zakelijk vlak, maar zeker ook op emotioneel gebied. Wil je een mediator inschakelen om samen met je partner tot goede afspraken te komen? Ik help jullie er graag bij. Je kunt mij zien als een neutrale partij die ervoor zorgt dat jullie met z’n twee tot duidelijke afspraken komen. Ik sta dus neutraal in het gesprek en sta niet alleen jou bij. 

Is het niet meer mogelijk om open en normaal met je partner te communiceren? Is je partner niet bereid om met je samen naar een mediator te gaan? Hebben jullie zoveel ruzie dat praten geen zin meer heeft? Dan kun je mij het best inschakelen als echtscheidingsadvocaat. In dat geval kom ik op voor jouw belangen, maar niet over de rug van de kinderen. Ik help je zo goed mogelijk door de scheiding heen, waardoor we een stevige basis leggen voor jouw leven na de scheiding. 

Wil je mij als mediator of echtscheidingsadvocaat in Tiel inschakelen? Vraag dan een kennismakingsgesprek met mij aan

Dit kun je heel eenvoudig doen via mijn website. Het gesprek verloopt online, dus je kunt gemoedelijk vanuit je eigen omgeving met mij praten en je situatie uitleggen.

Actief in Tiel

Sarah Koller is gevestigd in Wijk bij Duurstede en is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving Utrecht. Je kunt zowel online als live bij haar terecht. Ze is ook actief als:

Gerelateerde blogs

Ik heb in de afgelopen jaren heel veel relevante blogs geschreven. Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Reactie plaatsen