Mediator of echtscheidingsadvocaat Geldermalsen

Mediator of echtscheidingsadvocaat Geldermalsen

Gaan jij en je partner scheiden? Dan wil je dat natuurlijk het liefst in goed overleg doen. Een mediator kan je hierbij helpen. Een mediator is specialist in het begeleiden van onderhandelingen en is altijd onpartijdig. 

Heb je kinderen? Dan is mediation bij scheiding de beste optie. Ben je op zoek naar een mediator in Geldermalsen? Sarah Köller helpt je graag om je scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Sarah Köller; mediator en echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen

Hallo, mijn naam is Sarah Köller. Ik ben mediator en echtscheidingsadvocaat, gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ik sta bekend om mijn effectieve aanpak van complexe zaken en geniet een uitstekende reputatie bij mijn cliënten en doorverwijzers. Dit heb ik te danken aan mijn integere en discrete wijze van opereren. Ga je scheiden en ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen? Ik ben je graag van dienst.

Hoe werkt mediation?

Willen jij en je partner in goed overleg scheiden? Dan is het belangrijk om allereerst wat ideeën op papier te zetten, voordat je een mediator kiest. Wat wil je graag vastgelegd hebben op papier? Door hier samen alvast over na te denken, weten jullie beiden waar jullie aan toe zijn en het bespaart je ook nog eens tijd.

Kies samen een mediator uit

Het kiezen van een mediator in Geldermalsen is iets wat je samen met je partner doet. Het is belangrijk dat jullie je beiden op je gemak voelen bij de mediator.

Leg afspraken vast

Hoeveel gesprekken jullie nodig gaan hebben verschilt per situatie. De mediator zorgt er samen met jullie voor dat belangrijke afspraken goed worden vastgelegd. Je kunt hierbij denken aan afspraken over de partneralimentatie, de verdeling van de bezittingen en schulden, wie er in de woning blijft wonen, etc. Al deze afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Eventuele afspraken over de kinderen worden in het ouderschapsplan vastgelegd.

Het echtscheidingsverzoek

Samen met het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan wordt het echtscheidingsverzoek ingediend bij de rechtbank. De rechter bekrachtigt vervolgens het verzoekschrift en de afspraken. Alles verloopt schriftelijk, dus je hoeft niet te verschijnen op een zitting.

Inschrijven van de scheiding bij gemeente

Als de rechter het echtscheidingsverzoek heeft goedgekeurd, wordt de scheiding ingeschreven bij de gemeente. De mediator regelt dit allemaal voor je. Je bent officieel gescheiden als de echtscheiding is ingeschreven bij de gemeente.

Sarah Köller; mediator en echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen

Voor wie is mediation bij scheiding geschikt?

Kunnen jij en je partner nog goed met elkaar overweg? Dan is scheiden via een mediator goed mogelijk. Het kan natuurlijk voorkomen dat jullie het niet eens zijn over bepaalde zaken. Een mediator zal in dat geval bemiddelen, zodat jullie het toch samen eens worden. 

Hebben jullie samen kinderen? Dan is scheiden met een mediator helemaal de beste optie. Het is niet de bedoeling dat de kinderen de dupe worden van de scheiding. De belangen van de kinderen komen op de eerste plaats als je kiest voor een mediation traject. De mediator zorgt voor duidelijke afspraken over bijvoorbeeld de omgangsregeling en de kosten van de kinderen. Deze afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Op deze manier weet iedereen waar hij of zij aan toe is na de scheiding.

Wanneer kiezen voor een echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen?

Kunnen jij en je partner niet meer door één deur? Dan zit er vaak niets anders op dan een advocaat in de hand te nemen. Het nadeel hiervan is dat jij en je partner tegenover elkaar komen te staan bij de rechtbank en dat je geen invloed meer hebt op de afspraken die vastgelegd worden. De rechter beslist en jullie moeten je hieraan houden. Scheiden via een advocaat duurt daarnaast vaak langer en is daardoor ook veel duurder. Dus als het mogelijk is, dan is scheiden via een mediator de beste oplossing.

Mediator en echtscheidingsadvocaat in Geldermalsen nodig?

Ga je scheiden en heb je een mediator en echtscheidingsadvocaat nodig in Geldermalsen? Kies dan voor Sarah Köller, echtscheidingsadvocaat én mediator. Sarah staat bekend om haar persoonlijke benadering en doortastendheid. Als kind van gescheiden ouders weet ze hoeveel emoties er komen kijken bij een scheiding. Het is haar grote doel om de belangen van haar cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Daarnaast is ze zeer gedreven om de beste oplossing te vinden.

Actief in Geldermalsen

Sarah Koller is gevestigd in Wijk bij Duurstede en is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving Utrecht. Je kunt zowel online als live bij haar terecht. Ze is ook actief als:

Gerelateerde blogs

Ik heb in de afgelopen jaren heel veel relevante blogs geschreven. Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Reactie plaatsen