Sarah Köller: Mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht? Een scheiding is meestal een heftige emotionele gebeurtenis, zelfs als jullie het onderling eens zijn. Het is daarom verstandig om een goede mediator of echtscheidingsadvocaat in te schakelen. Hij of zij kan jou bijstaan tijdens deze zware periode, zodat alles goed afgehandeld wordt. Zo kan jij de focus leggen op jezelf en je kinderen, als jullie die hebben.

Hoe belangrijk het ook is om al jullie zaken goed af te wikkelen, de emotionele en lichamelijke gezondheid van alle betrokkenen staat voorop. Ik help en begeleid je daarom graag tijdens deze moeilijke tijd.

Wie ben ik?

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Sarah Köller, mediator en echtscheidingsadvocaat, ik sta bekend om mijn effectieve, integere en discrete aanpak. Dankzij deze aanpak heb ik een uitstekende reputatie opgebouwd bij mijn cliënten. Regelmatig verwijzen collega’s mensen naar mij door. Mijn advocatenkantoor is gevestigd in de provincie Zeeland, maar ik werk door het hele land. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ik begeleid cliënten en hun families uit verschillende takken van de samenleving, zoals ondernemers, topsporters en vrije beroepsbeoefenaars.

Naast het begeleiden en helpen van cliënten geef ik ook les als universitair docent. Ik doe dat aan de Nijenrode Business University, waar ik les geef aan mensen die advocaat willen worden.

Wat is een goede mediator?

Ik ben dus mediator en echtscheidingsadvocaat actief in Utrecht en omstreken. Een mediator is iemand die bemiddeld tussen verschillende partijen, bijvoorbeeld bij een scheiding of wanneer er onenigheid of conflict is. De mediator neemt daarin geen partij en standpunt in, dit in tegenstelling tot een advocaat. Mediation wordt veelvuldig toegepast bij een echtscheiding, maar ook bij conflicten in de familiesfeer of op het werk kan mediation ook ingezet worden.

Een goede mediator moet beschikken over een aantal vaardigheden, zoals:

Goed kunnen luisteren

Een mediator krijgt de verhalen te horen van verschillende partijen. Het kan heel lastig zijn om een boodschap op verschillende manieren te horen. Mijn cliënten vertellen namelijk niet alles in duidelijke taal, dat begrijp ik, want het kan heel lastig zijn om je gevoelens onder woorden te brengen. Een goede mediator kan goed en actief luisteren, waardoor hij of zij de zaak duidelijk kan analyseren.

Groot aanpassingsvermogen

Als mediator maak je zoveel verschillende zaken mee, het is daarom heel belangrijk dat de mediator zich makkelijk kan aanpassen aan de persoonlijkheid van de cliënt en de specifieke situatie.

Sarah Köller: Mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht

Alertheid

Als mediator luister ik niet alleen heel goed naar je, ook kijk ik naar non-verbale signalen. Dit is heel belangrijk om het gehele plaatje goed te krijgen. Hierdoor kan ik namelijk mogelijke obstakels herkennen. Om tot goede afspraken te komen is het vaak nodig om deze obstakels te overwinnen.

Onpartijdig

Een mediator is altijd onpartijdig, hij of zij zal geen partij kiezen en zich neutraal opstellen. Dit is een essentieel kenmerk van een goede mediator.

Menselijk, empathisch en benaderbaar

Ik sta bekend om mijn integere en discrete manier van werken, om dat te kunnen doen is het heel belangrijk om empathisch, vriendelijk en benaderbaar te zijn. Mijn doel is om een mediator en echtscheidingsadvocaat in Utrecht te zijn die je alles kunt vertellen. Om een goede mediator te zijn is het namelijk nodig dat alle partijen mij vertrouwen.

Samenwerking en overleg

Een goede mediator zorgt ervoor dat beide partijen willen samenwerken om gezamenlijke afspraken te maken.

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht

In dit blog heb je kunnen lezen wat een goede mediator is. Een goede mediator is een empathisch mens, die door middel van vakkennis en mensenkennis doortastend cliënten helpt om goede afspraken te maken en/of oplossingen te vinden in een conflict.

Zoek je een mediator of echtscheidingsadvocaat in Utrecht? Dan ben ik je graag van dienst! Wil je dat jouw eigen belangen behartigd worden tijdens de scheiding? Dan help ik jou als echtscheidingsadvocaat. Wil jullie samen afspraken maken onder begeleiding van mij? Dan treed ik als mediator op. Ik begeleid jou en je toekomstige ex-partner dan in het maken van goede afspraken. We richten ons op het maken van afspraken die zo veel mogelijk recht doen aan alle betrokken partijen (met veel oog voor de kinderen).

Wil je kennismaken met mij? Via mijn website kun je heel eenvoudig een gesprek inplannen.

Actief in Utrecht

Sarah Koller is gevestigd in Wijk bij Duurstede en is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving Utrecht. Je kunt zowel online als live bij haar terecht. Ze is ook actief als:

Gerelateerde blogs

Ik heb in de afgelopen jaren heel veel relevante blogs geschreven. Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Reactie plaatsen