Laat je begeleiden door 

een advocaat die andere
advocaten lesgeeft

Sarah Köller is gespecialiseerd om mensen zo goed mogelijk door hun echtscheiding te helpen. Een scheiding waarbij de mensen hun waarden in het vizier houden. Waarbij een stevig fundament wordt gelegd voor het leven na de scheiding.

Register Mediator

Geaccrediteerd 

Register Mediator

Hoefnagels Scheidings Mediator

Vereniging Advocaat Scheidingsbemiddelaars

Nijenrode

Universitair docent Recht Nijenrode

Effectieve, integere en discrete aanpak

SARAHKÖLLER is een succesvol landelijk opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familierecht en mediation.

Vanuit de provincie Zeeland bedient Sarah cliënten en hun families, zoals ondernemers, DGA's, topsporters, medisch specialisten, expats, artiesten en vrije beroepsbeoefenaars.

Het kantoor staat bekend om haar effectieve aanpak van complexe zaken en geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie bij haar cliënten en doorverwijzers.

Sarah is tevens actief als universitair docent aan de Nijenrode Business University.

null

Tot het uiterste gedreven

Sarah staat erom bekend dat zij tot het uiterste gedreven is om de belangen van haar cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Sarah legt de link tussen het familierecht en de psychologie. Nieuwe psychologische technieken worden door haar met succes ingezet in het familierecht. Met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van innovatie in het familierecht wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de vooruitstrevende familierechtkantoren van Nederland.

Sarah geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie

Psychologie en postacademische scholing

Omdat Sarah altijd veel interesse heeft gehad voor de psychologie is zij zich daarin steeds meer gaan verdiepen. Technieken uit de psychologie past zij toe tijdens de Mediation. In 2013 heeft Sarah de propedeuse behaald voor de studie psychologie. Sarah volgt diverse postacademische opleidingen en organiseert cursussen voor de advocatuur, rechterlijke macht en het notariaat. Zij heeft twee boeken geschreven en is bezig met een derde en vierde boek. Door hiervoor 1 vaste dag in de week te nemen kan Sarah zich de overige werkdagen 100% inzetten voor haar cliënten. 

Kind van gescheiden ouders

Als kind van gescheiden ouders heb ik zelf ervaren welke emoties er allemaal binnen het gezin gaan spelen tijdens een echtscheiding. Hierdoor kijk ik niet alleen op een puur zakelijke en juridische wijze tegen een echtscheiding aan. Vooral de emotionele kant van een echtscheiding is belangrijk. Naar mijn mening is, zeker als er kinderen zijn, het van essentieel belang hier de juiste aandacht aan te geven.

Sarah onderscheidt zich in het juridische landschap door de combinatie van doortastendheid en persoonlijke benadering. Ze is een kundig jurist en erg prettig in de omgang.

Vrouw - 43 jaar

ACT in Scheiden

Samen met Jaantje Thiadens heeft Sarah de cursus ACT in Scheiding ontwikkeld. Deze cursus geeft zij aan andere advocaten en Mediators.

Hierin word uitgelegd hoe je ACT (Acceptance and Commitment Therapy) kunt toepassen tijdens de Mediation. Volgens veel psychologen is ACT een van de meest effectieve methodes om mensen door een moeilijke tijd heen te loodsen. 

null

Een stevig fundament

Al met al is Sarah zich dus steeds meer gaan specialiseren om mensen zo goed mogelijk door hun echtscheiding te helpen. Een scheiding waarbij de mensen hun waarden in het vizier houden. Waarbij een stevig fundament wordt gelegd voor het leven na de scheiding.

"Alleen dan zet ik mijn handtekening"

Auteur van het boek 'scheiden'

Het boek ‘Scheiden, alles wat je zou moeten weten als je gaat scheiden’. In dit boek beschrijft ik onder andere hoe je met behulp van technieken uit het psychologische vlak, met name mindfulness, soepeler door het scheidingsproces gaat.


Niet alleen de scheidende partners maar ook de kinderen. Het schrijven van dit boek heeft mij er nog meer bewust van gemaakt dat de emotionele aspecten net zo belangrijk zijn als de juridische afwikkeling. Zorgvuldig omgaan met het gezin en de veranderende gezinsstructuur. 

null

Waarom kies je voor Sarah Köller?

ervaring

20+  jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring als mediator en advocaat familierecht.
Oog voor emoties

Oog voor emoties

Sarah Köller werkt altijd vanuit de balans juridisch en emoties.
mindful

Online en offline

Sarah werkt zowel offline als online voor haar cliënten.
uitleg in begrijpelijke taal

Begrijpelijke taal

Geen ingewikkeld gedoe, gewoon begrijpelijke taal!
Concurrerend in prijs

Concurrerend in prijs

Sarah informeert je graag over de prijzen die gehanteerd worden.
In hoge mate gespecialiseerd

Gespecialiseerd

Sarah is gespecialiseerd als familierechtadvocaat en mediator.

Een echtscheiding zonder verliezers, daar sta ik voor!