Video Aspect Ratio: 4:1

Laat u begeleiden door een advocaat

die andere advocaten lesgeeft

Sarah Köller

uitleg in begrijpelijke taal

Begrijpelijke taal

Concurrerend in prijs

Concurrerend in prijs

In hoge mate gespecialiseerd

Gespecialiseerd

ervaring

15 +  jaar ervaring

Oog voor emoties

Oog voor emoties

mindful

Mindful

Vrouw 43 jaar

Sarah onderscheidt zich in het juridische landschap door de combinatie van doortastendheid en persoonlijke benadering. Ze is een kundig jurist en erg prettig in de omgang.

Vrouw - 43 jaar

Gescheiden ouders

Als kind van gescheiden ouders heb ik zelf ervaren welke emoties er allemaal binnen het gezin gaan spelen tijdens een echtscheiding. Hierdoor kijk ik niet alleen op een puur zakelijke en juridische wijze tegen een echtscheiding aan. Vooral de emotionele kant van een echtscheiding is belangrijk. Naar mijn mening is, zeker als er kinderen zijn, het van essentieel belang hier de juiste aandacht aan te geven.

Het Boek Scheiden van Sarah Köller

Het boek ‘Scheiden’

Het boek ‘Scheiden, alles wat je zou moeten weten als je gaat scheiden’. In dit boek beschrijft ik onder andere hoe je met behulp van technieken uit het psychologische vlak, met name mindfulness, soepeler door het scheidingsproces gaat. Niet alleen de scheidende partners maar ook de kinderen. Het schrijven van dit boek heeft mij er nog meer bewust van gemaakt dat de emotionele aspecten net zo belangrijk zijn als de juridische afwikkeling. Zorgvuldig omgaan met het gezin en de veranderende gezinsstructuur.

Sarah Köller is gespecialiseerd om mensen zo goed mogelijk door hun echtscheiding te helpen. Een scheiding waarbij de mensen hun waarden in het vizier houden. Waarbij een stevig fundament wordt gelegd voor het leven na de scheiding.

Personen en Familierecht

Tot het uiterste gedreven

Sarah staat erom bekend dat zij tot het uiterste gedreven is om de belangen van haar cliënten zo optimaal mogelijk te behartigen. Sarah legt de link tussen het familierecht en de psychologie. Nieuwe psychologische technieken worden door haar met succes ingezet in het familierecht. Met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van innovatie in het familierecht wordt dit kantoor dan ook met recht beschouwd als een van de vooruitstrevende familierechtkantoren van Nederland.

Sarah geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie

Peper en zout

Effectieve, integere en discrete aanpak

SARAHKÖLLER is een succesvol landelijk opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familierecht en mediation. Vanuit de provincie Zeeland bedient Sarah cliënten en hun families, zoals ondernemers, DGA's, topsporters, medisch specialisten, expats, artiesten en vrije beroepsbeoefenaars.

Het kantoor staat bekend om haar effectieve aanpak van complexe zaken en geniet mede door haar integere en discrete wijze van opereren een uitstekende reputatie bij haar cliënten en doorverwijzers.

Psychologie en postacademische scholing

Psychologie en postacademische scholing

Omdat Sarah altijd veel interesse heeft gehad voor de psychologie is zij zich daarin steeds meer gaan verdiepen. Technieken uit de psychologie past zij toe tijdens de Mediation. In 2013 is Sarah naast haar andere werkzaamheden begonnen aan de universiteit met de studie psychologie. Sarah volgt diverse postacademische opleidingen en organiseert cursussen voor de advocatuur, rechterlijke macht en het notariaat. Zij heeft twee boeken geschreven en is bezig met een derde en vierde boek. Door hiervoor 1 vaste dag in de week te nemen kan Sarah zich de overige werkdagen 100% inzetten voor haar cliënten.

ACT in Scheiden

ACT in Scheiden

Samen met Jaantje Thiadens heeft Sarah de cursus ACT in Scheiding ontwikkeld. Deze cursus geeft zij aan andere advocaten en Mediators. Hierin word uitgelegd hoe je ACT (Acceptance and Commitment Therapy) kunt toepassen tijdens de Mediation. Volgens veel psychologen is ACT een van de meest effectieve methodes om mensen door een moeilijke tijd heen te loodsen.

Hand met pen

Een stevig fundament

Al met al is Sarah zich dus steeds meer gaan specialiseren om mensen zo goed mogelijk door hun echtscheiding te helpen. Een scheiding waarbij de mensen hun waarden in het vizier houden. Waarbij een stevig fundament wordt gelegd voor het leven na de scheiding.


"Alleen dan zet ik mijn handtekening"

man 47 jaar

Sarah heeft steeds met grote inzet en succesvol mijn belangen behartigd, en hield tegelijkertijd scherp in de gaten dat ons meningsverschil ons niet verder uit elkaar dreef. Onze onderlinge communicatie is sindsdien verbeterd en dat is zeer zeker in het belang van onze kinderen.

Man - 47 jaar

Gespecialiseerd Advocaat-Scheidingsbemiddelaar

Mediators federatie Nederland

Geaccrediteerd 

Register Mediator

Hoefnagels Scheidings Mediator

Vereniging Advocaat Scheidingsbemiddelaars

Een echtscheiding zonder verliezers daar sta ik voor

arrow_drop_up arrow_drop_down