Mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort nodig? Kies voor Sarah Köller

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort nodig? Kies voor Sarah Köller

Wil je een mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort inschakelen? Als je besluit om te gaan scheiden, dan komt er een hoop op je af. Ten eerste krijg je te maken met alle emoties, die van jezelf, maar ook die van je kinderen, je partner en mensen in je omgeving. Daarnaast moet er van alles geregeld worden; verdeling van al jullie bezittingen, afspraken maken over de kinderen en ga zo maar door.

Het inschakelen van een goede mediator of echtscheidingsadvocaat is daarom heel belangrijk. Hij of zij zal jou namelijk zo goed mogelijk bijstaan om de juiste beslissingen te nemen en om afspraken vast te leggen met je toekomstige ex-partner. Ben je op zoek naar een goede mediator of echtscheidingsadvocaat? Ik sta je graag bij!

Sarah Köller: Mediator en echtscheidingsadvocaat in Amersfoort

Mijn naam is Sarah Köller, ik ben mediator en echtscheidingsadvocaat in de omgeving Amersfoort. Vanuit mijn kantoor in Wijk bij Duurstede sta ik mensen in het hele land bij tijdens echtscheidingen. Ik sta erom bekend dat ik de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk behartigt. Daarbij ben ik tot het uiterste gedreven om optimale resultaten te behalen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een link te leggen tussen psychologie en familierecht.

Psychologie heeft mij altijd geïnteresseerd, daarom heb ik in 2013 de propedeuse behaald voor de studie psychologie. Ik maak gebruik van moderne psychologische technieken om familierecht met succes te kunnen toepassen. Mijn familierechtkantoor wordt daarom beschouwd als een van de meest vooruitstrevende en innovatieve kantoren van Nederland.

Hoe kies je een goede mediator?

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort, maar vind je het lastig om een keus te maken? Je kunt een goede mediator kiezen door te letten op de volgende zaken:

Vind een goede en erkende mediator die kwaliteit levert

Iedereen in Nederland mag zich een mediator noemen, het is namelijk een vrij beroep. Het risico daarvan is dat er mediators bestaan die weinig verstand van zaken hebben en dus geen kwaliteit leveren. Scheiden doe je niet zomaar, het is belangrijk voor jouw toekomst (en eventueel van je kinderen), dat alles goed geregeld wordt. Het is daarom belangrijk om voor een goede mediator te kiezen.

Ik ben gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat en ik heb een propedeuse gehaald voor de studie psychologie. Ik pas psychologie dan ook veelvuldig toe in mijn praktijk en heb veel aandacht voor de emotionele kant van een scheiding.

Sarah Köller: Mediator en echtscheidingsadvocaat in Amersfoort

Past de mediator bij jouw situatie?

Een mediator kan voor verschillende zaken worden ingezet. Zo bestaan er bijvoorbeeld mediators die zich richten op conflicten op de werkvloer, of er wordt mediation toegepast om een onenigheid in de familie op te lossen. Als je gaat scheiden is het daarom aan te raden om een mediator in te schakelen die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Deze heeft kennis van zaken, heeft ervaring met de emoties die erbij komen kijken en weet de juiste vragen te stellen en oplossingen aan te dragen.

De werkwijze van de mediator

Werkt de mediator alleen lokaal of ook in jouw regio? Kun je één op één spreken met de mediator zodat jij je persoonlijke gevoelens durft te uiten? Is een kennismakingsgesprek mogelijk? Het is belangrijk om van tevoren goed te informeren bij de mediator wat zijn of haar werkwijze is. Bedenk van tevoren wat je belangrijk vindt en ga na of de mediator hieraan kan voldoen.

Mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Amersfoort? In dit blog heb je kunnen lezen hoe je een goede mediator kunt vinden. Een mediator schakel je in als je samen met je toekomstige ex-partner nog bereid bent om samen om de tafel te gaan zitten om afspraken rond de echtscheiding te maken. Het maakt daarbij niet uit als jullie het niet eens zijn met bepaalde zaken, zolang jullie maar met elkaar willen praten.

Is er veel onenigheid en is er geen bereidheid tot overleg? Dan kun je beter een echtscheidingsadvocaat inschakelen. Deze zal alleen jouw belangen behartigen om zo goed mogelijke resultaten voor jou te behalen in de rechtbank.

In beide gevallen sta ik je graag bij, als mediator of echtscheidingsadvocaat. Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Via mijn website kun je heel eenvoudig een gesprek inplannen.

Actief in Amersfoort

Sarah Koller is gevestigd in Wijk bij Duurstede en is goed bereikbaar voor iedereen in de omgeving Utrecht. Je kunt zowel online als live bij haar terecht. Ze is ook actief als:

Gerelateerde blogs

Ik heb in de afgelopen jaren heel veel relevante blogs geschreven. Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Reactie plaatsen