Gastbloggers over scheiden gezocht: experts
30 november 2018 
in Sarah
2 min. leestijd

Gastbloggers over scheiden gezocht: experts

Als echtscheidingsadvocaat en -mediator is het mijn grootste drijfveer om mensen zorgvuldig door hun scheiding heen te helpen. Niet alleen juridisch en financieel, maar ook emotioneel. Niet alleen de ex-partners, ook de kinderen. En niet alleen met juridisch advies, maar ook met zo veel mogelijk informatie op mijn website. Daarbij roep ik graag de hulp in van andere scheidingsexperts. Ben jij zo’n expert? Lees dan snel verder.

expert gastbloggers gezocht over scheiden

Gastbloggen over scheiden?

Ik zoek namelijk gastbloggers. Experts en deskundigen die zich professioneel bezig houden met scheiden. Of zich inspannen voor mensen die een scheiding overwegen of al gescheiden zijn. Professionals die net als ik de ambitie hebben om te zorgen dat gezinnen sterker uit een scheiding komen. En die hun expertise en know how graag willen delen.

Zelf deel ik mijn juridische- en praktijkervaring al jaren. Bijvoorbeeld via blogs op mijn website, maar ook met mijn boeken en de cursussen die ik verzorg. Dat heeft ervoor gezorgd dat SARAHKOLLER.nl is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste online platforms over scheiden, met maandelijks duizenden bezoekers.

Daarnaast verbind ik met grote regelmaat professionals uit mijn netwerk met mensen die willen scheiden, daarover nadenken of al gescheiden zijn. Dat verbinden wil ik nu ook via mijn website gaan doen. Dus ben jij een scheidingsexpert, die het leuk vindt om te schrijven en regelmatig kennis wil delen? Kom dan gastbloggen op SARAHKOLLER.nl!

Gastbloggen over scheiden: what’s in it for you?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, ik betaal je niet voor je gastblog(s). Maar SARAHKOLLER.nl is al meer dan 15 jaar een sterke, betrouwbare naam en een toonaangevende autoriteit op het gebied van scheiden in Nederland. Als gastblogger kan je daar mooi op meeliften.

Zo publiceren wij jouw blogs onder je eigen naam. En delen we jouw bijdragen op mijn social mediakanalen, waardoor het bereik nog verder wordt vergroot. Ook krijg je, als je vaker blogt, een eigen profiel op SARAHKOLLER.nl. In dit profiel kan je een bio plaatsen en uitleggen wat je doet. Daarmee positioneer je je als expert binnen mijn netwerk en zet je je bedrijf in de etalage! En omdat we vanuit je profiel ook een sterke backlink naar je eigen website opnemen profiteert jouw site ook van de sterke online positie van SARAHKOLLER.

Er staan wel een paar spelregels tegenover. Zo ga ik het liefst voor een lange termijnsamenwerking. En vind ik het belangrijk dat je kennis deelt, tips en trucs weggeeft en waarde toevoegt. Te veel zelfpromotie vind ik minder interessant. Laat de content en je profiel voor zich spreken! Verder vind ik het belangrijk dat je blogs alleen op SARAHKOLLER.nl zijn te lezen.

Expert gastbloggers over scheiden gezocht!

Ben je geïnteresseerd? Lees dan hier meer over de spelregels en meld je aan als gastblogger. Ik kijk ernaar uit om van je te lezen!

Over de schrijver
Mijn naam is Sarah Köller. Ik ben advocaat mediator met een eigen praktijk op Walcheren (Zeeland) en in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die gaan scheiden. Daarnaast geef ik opleiding aan andere gespecialiseerde advocaten en mediators. In 2012 schreef ik het boek ‘scheiden’ en in 2015 het boek ‘trouwen’. Ik studeer psychologie aan de open universiteit. Gedegen kennis van de psychologie is naar mijn mening van onschatbare waarde in de familierechtpraktijk. Mijn missie: Een scheiding zonder verliezers!
Reactie plaatsen