Ben jij op zoek naar een mediator in Vlissingen?

Ben jij op zoek naar een mediator in Vlissingen?

Wil je je scheiding op een goede manier regelen, zodat je ná de scheiding ook nog met je ex-partner door één deur kunt? Dan is mediation dé manier. Een mediationtraject is zeer waardevol, zeker als er kinderen in spel zijn. Een scheiding gaat je niet in de koude kleren zitten. 

Naast de emotionele en mentale pijn die verwerkt moet worden, zijn er ook veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan je huis, de hypotheek en de alimentatie, maar ook aan de verdeling van je vermogen en schulden. En het allerbelangrijkste; hoe moet het verder met de kinderen?

Waarom kiezen voor een mediator bij scheiding?

Als je gaat scheiden, dan wil je dat alles goed geregeld is. Je zit niet op een vechtscheiding te wachten, helemaal niet als je ook na je scheiding nog met je ex-partner moet communiceren. Dit is bijvoorbeeld het geval als jullie samen kinderen hebben. Het is dan een logische stap om te kiezen voor mediation. De mediator is een neutrale en onafhankelijke deskundige, die samen met jullie afspraken maakt die voor jullie allebei acceptabel zijn. 

De mediator informeert jullie over juridische en zakelijke kwesties, maar houdt daarbij rekening met de gevoelens en emoties die bij een scheiding komen kijken. Op deze manier kunnen jullie zakelijk, maar ook respectvol uit elkaar gaan. Je hebt tijdens het mediationtraject zelf de regie in handen. De mediator helpt jullie alleen maar bij het bereiken van een evenwichtige regeling. Je kunt dan denken aan een goede zorgregeling voor de kinderen en duidelijkheid over de prijs van jullie woning.

Waarom geen advocaat?

Een mediator behartigt jullie beide belangen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een advocaat in de arm te nemen, iemand die alleen voor jouw belangen opkomt. Een advocaat zal vervolgens jouw zaak voorleggen aan de rechter. Het nadeel hiervan is dat de rechter niet meegaat in wat voor jou belangrijk is. Een ander nadeel is dat het conflict met je ex-partner verergert, omdat jullie alleen nog maar communiceren via jullie advocaten. Dit kost je uiteindelijk meer tijd, geld en pijn.

Op zoek naar een mediator in Vlissingen?

Wil jij of jouw partner scheiden en willen jullie dit in goed overleg met elkaar doen? Dan kan een mediator daar heel goed bij helpen. Ben je op naar een mediator in Vlissingen? Kies dan voor Sarah Köller! Sarah Köller is een echtscheidingsadvocaat en mediator. Ze staat bekend om haar doortastendheid en persoonlijke benadering. Het is haar grote doel om de belangen van haar cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Daarnaast is ze zeer gedreven om de beste oplossing te vinden. 

Om hiertoe te komen maakt Sarah gebruik van psychologie en familierecht. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak en wordt door haar cliënten en vakgenoten beschreven als een betrouwbare, vakkundige en vriendelijke advocaat met oog voor emoties, duidelijke taal en een hart voor haar cliënten.

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer weten, heb je vragen of ben je op zoek naar advies?
Neem vrijblijvend contact met haar op om te zien wat zij voor jou kan betekenen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Of bel direct via: (0118) 62 00 00

Gerelateerde informatie

In de kennisbank op mijn website vind je tientallen handige blogs en artikelen.

Reactie plaatsen