Ben jij op zoek naar een mediator in Bergen op Zoom?

Ben jij op zoek naar een mediator in Bergen op Zoom?

Wil jij en/of jouw partner scheiden? Het is dan heel verstandig om een advocaat of mediator in te schakelen, zelfs als jullie in goed overleg uit elkaar willen gaan. Het is namelijk belangrijk om goede afspraken te maken, deze moeten worden vastgelegd om problemen in de toekomst te voorkomen. Een onafhankelijke partij, zoals een advocaat of mediator, kan jou hierbij helpen. 

Ben jij op zoek naar een mediator in Bergen op Zoom? In dit artikel kun je lezen wat hij of zij voor jou kan betekenen.

Wat is een mediator?

Je kunt een mediator zien als een neutrale derde partij die beide partijen begeleidt in het maken van afspraken. De mediator kan oplossingen aandragen in geval van conflict, maar blijft vooral op de achtergrond en neemt geen standpunt in. De beslissingen worden gemaakt door de partijen zelf. De mediator heeft slechts een begeleidende en bemiddelende rol. Het is de taak van de mediator om ervoor te zorgen dat beide partijen in vertrouwen de juiste afspraken kunnen maken. 

Een mediator organiseert de gesprekken tussen de twee partijen waarin overleg wordt gepleegd. Het is de bedoeling dat de mediator het gesprek in goede banen leidt. Een mediator kan ook overleggen met de advocaten van beide partijen om tot oplossingen te komen. Het is het doel van het overleg om tot een schriftelijke overeenkomst te komen waarin alle afspraken staan vastgelegd.

Wat is het verschil tussen een mediator en een advocaat?

Een mediator is een persoon die samen met jou en jouw huidige partner in gesprek gaat. Hij of zij begeleidt jullie om oplossingen te vinden en afspraken te maken waar jullie het beiden mee eens zijn. Het doel van een mediator is om samen tot een overeenkomst te komen. De mediator is dan ook neutraal en zal geen partij kiezen. 

Een advocaat is wel partijdig, hij of zij zal alleen jouw belangen behartigen. Als jullie een ernstig onderling conflict hebben of er vallen in overleg geen goede afspraken te maken, dan kun je er het beste voor kiezen om een eigen advocaat in te schakelen. Gaan jullie scheiden, maar is goed onderling overleg mogelijk? Dan kun je jouw scheiding het best laten begeleiden door een mediator.

Lees ook: Een advocaat of mediator bij je scheiding: waar kies je voor?

Op zoek naar een mediator in Bergen op Zoom?

Wil jij of jouw partner scheiden en willen jullie dit in goed overleg met elkaar doen? Dan kan een mediator daar heel goed bij helpen. Ben je op naar een mediator in Bergen op Zoom? Kies dan voor Sarah Köller! Sarah Köller is een echtscheidingsadvocaat en mediator. Ze staat bekend om haar doortastendheid en persoonlijke benadering. Het is haar grote doel om de belangen van haar cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Daarnaast is ze zeer gedreven om de beste oplossing te vinden. 

Om hiertoe te komen maakt Sarah gebruik van psychologie en familierecht. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak en wordt door haar cliënten en vakgenoten beschreven als een betrouwbare, vakkundige en vriendelijke advocaat met oog voor emoties, duidelijke taal en een hart voor haar cliënten. 

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer weten, heb je vragen of ben je op zoek naar advies?
Neem vrijblijvend contact met haar op om te zien wat zij voor jou kan betekenen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Of bel direct via: (0118) 62 00 00

Gerelateerde informatie

In de kennisbank op mijn website vind je tientallen handige blogs en artikelen.

Reactie plaatsen