Echtscheidingsadvocaat en mediator in Goes

Echtscheidingsadvocaat en mediator in Goes

Ben je naarstig op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Goes? Wil je het zo regelen dat je ook na een echtscheiding samen met je ex-partner door één deur kan? Dan heb je een goede reden om contact met mij op te nemen. 

Ik ben namelijk werkzaam als echtscheidingsadvocaat én mediator in Goes. De afspraken die ik met jou maak, daar heb je ook in de toekomst iets aan! Wat kan ik voor jou betekenen als je besluit om uit elkaar te gaan? Ik vertel je er graag meer over.

Waarom scheiden?

Er zijn allerlei redenen waarom je besluit een punt te zetten achter je relatie. Jaarlijks besluiten meer dan 30.000 mensen om te gaan scheiden. Je bent dus niet de enige! 

Iedere scheiding is uniek, want waar bij de ene scheiding ontrouw de oorzaak is, kan dit bij anderen een heftige gebeurtenis zijn of gewoonweg omdat er geen liefde meer is. Wat de oorzaak van een breuk ook is, je wilt graag alles netjes regelen. En natuurlijk wil je ook goede afspraken maken met je ex-partner.

Wat doet een echtscheidingsadvocaat?

In mijn werk als echtscheidingsadvocaat in Goes loods ik jou en je ex-partner op zorgvuldige wijze de scheiding door. Dat is belangrijk, want een breuk brengt altijd het nodige regelwerk met zich mee. Daarom verdeel ik een echtscheiding in drie onderwerpen:

  1. De kinderen: naast het gezag, bespreek ik met jou ook het hoofdverblijf van de kinderen en de zorg- en informatieregeling. Dit wordt allemaal vastgelegd in het ouderschapsplan.
  2. Het inkomen: de kinder- en partneralimentatie komen aanbod, evenals het pensioen van jou en je toekomstige ex-partner.
  3. Het vermogen: bezittingen en schulden worden verdeeld, naast de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden en een eventuele onderneming.

Waarom je een mediator prefereert

Naast echtscheidingsadvocaat werk ik ook als mediator in Goes. Als mediator bij een echtscheiding begeleid ik de gesprekken tussen jou en je partner om tot duidelijke afspraken te komen. Verloopt de communicatie moeizaam, maar heb je wel de intentie om er allebei goed uit te komen? Dan is mediation zeker een slimme manier om dit te regelen. 

Het werkt snel, levert minder stress op en is goedkoper dan het voeren van rechtszaken. Dankzij de uitstekende resultaten die je boekt, leg je tegelijkertijd een stevige basis voor een prettige en zorgeloze toekomst.

Wie is Sarah Köller?

Ik ben Sarah Köller en heb al veel mensen geholpen om een echtscheiding op de juiste manier vorm te geven. Ik kijk niet alleen naar de juridische aspecten van een relatiebreuk, maar besteed tevens aandacht aan de emotionele aspecten die komen kijken bij een echtscheiding. Door samen met jou en je partner een goede regeling op te stellen, verklein je de kans op allerlei problemen. Dit is belangrijk, want je beschermt je kinderen voor pijn en verdriet en ook kan je na de echtscheiding je individuele leven weer oppakken.

 Wil je samen met een professional je echtscheiding zorgvuldig in gang zetten? Neem dan contact met mij op als echtscheidingsadvocaat en mediator in Goes en stuur me een e-mail.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank op mijn website vind je tientallen handige blogs en artikelen.

Reactie plaatsen