Echtscheidingsadvocaat en mediator in Middelburg: ga op een goede wijze uit elkaar

Echtscheidingsadvocaat en mediator in Middelburg: ga op een goede wijze uit elkaar

Wil je scheiden en ben je om die reden op zoek naar mediator of echtscheidingsadvocaat in Middelburg? Mijn naam is Sarah Köller en ik help jou en je partner om op een goede wijze uit elkaar te gaan. Door je zorgvuldig een echtscheiding door te helpen, creëer je een goede basis voor de toekomst.

Dankzij mijn aanpak voorkom je conflicten en mogelijke escalaties. Dit is belangrijk, want je wilt niet dat bijvoorbeeld je kinderen onnodige psychische schade oplopen. Wat doe ik precies als echtscheidingsadvocaat en wat heb ik jou te bieden als mediator in Middelburg?

Wil je scheiden?

Loopt je relatie niet lekker meer, is het vuur gedoofd en heb je samen met je partner besloten om er een punt achter te zetten? Bij een echtscheiding is het belangrijk om samen goede afspraken te maken. Daarom kan je een beroep op mij doen als je op zoek bent naar een professionele echtscheidingsadvocaat en mediator in Middelburg.

Als advocaat gespecialiseerd in mediation bij echtscheiding weet ik precies wat de aandachtspunten zijn. Scheiden is namelijk niet alleen maar een juridisch proces, want ook mentaal komt er van alles op je af.

Wat doe ik als echtscheidingsadvocaat?

Als echtscheidingsadvocaat help ik je om een echtscheiding zorgvuldig te doorlopen en af te ronden. De echtscheiding verdeel ik onder in drie onderwerpen: de kinderen, het inkomen en het vermogen. Als jij en je partner kinderen hebben, help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan. Hier staat onder andere in beschreven waar het hoofdverblijf van de kinderen is en hoe de zorg wordt geregeld. Bij het inkomen behandelen we de partner- en kinderalimentatie, evenals het pensioen.

Tot slot komt ook de verdeling aan bod, zoals bezittingen en schulden. Is alles afgewikkeld? Dan dien ik het verzoek in bij de rechtbank.

Wat doe ik als mediator?

Omdat bij een echtscheiding ook emotionele belangen komen kijken, is de kans groot dat je in de rechtszaal tegenover elkaar komt te staan. Dat is niet wat je wilt en daarom is mediation een goede oplossing. Door middel van een aantal gesprekken zorg ik dat de communicatie beter verloopt en dat er oog is voor de wensen van beide partijen.

Mediation is daarom een perfecte oplossing als er bij allebei de bereidheid is om samen aan tafel te zitten en knopen door te hakken. Het voorkomt heel wat stress die bij een echtscheiding komt kijken.

Wie is Sarah Köller?

In mijn werk als echtscheidingsadvocaat & mediator in Middelburg onderscheid ik me door mijn persoonlijke benadering. Daarnaast zijn veel mensen te spreken over mijn doortastende optreden en ga ik in alles discreet en integer voor je aan de slag. Daarom werk ik graag samen met jou en je toekomstige ex-partner aan een stevig fundament voor na de scheiding.

Woon je in Middelburg en heb je een echtscheidingsadvocaat en/of mediator nodig om de echtscheiding zorgvuldig te regelen? Neem dan zeker contact met me op en verzeker je van deskundige begeleiding door een professional die écht aandacht heeft voor jou en je verhaal.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank op mijn website vind je tientallen handige blogs en artikelen.

Reactie plaatsen