Als advocaat heb ik enkel het belang van cliënt en de kinderen voor ogen

Uiteindelijk ben ik natuurlijk opgeleid tot advocaat, wat inhoudt dat ik in die rol partijdig ben en enkel voor de belangen van mijn cliënt zal inzetten. Uw belang, uiteraard binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid, staan voor mij voorop. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is een goede samenwerking een must.

Waarom ben ik uw advocaat:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de rechtszaal
  • Concurerend uurtarief
  • Scherp
  • de belangen van de kinderen voorop
  • partijdig
  • Eerlijk, ga je het niet winnen dan zal ik dat niet verzwijgen
  • Alleen voor familierecht, dus mijn kennis op dit vlak is 100% up to date


Quote

"Sarah is een nuchtere advocate die met rust en realiteitszin mij heeft bijgestaan in een donders lastige periode."

"Sarah straalt veel rust uit iets dat mij geholpen heeft om los te komen van de emoties die met enige regelmaat hoog opliepen. Sarah richt zich op de hoofdpunten en zonder details uit het oog te verliezen, steekt zij geen energie in randzaken. Ik heb het idee, dat deze aanpak bij de Rechtbank tot het gewenste resultaat heeft geleid. Sarah is tactisch."

Behoefte aan een GRATIS kennismakingsgesprek?

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur. We hebben in dat half uur de tijd om uw situatie te bespreken. Indien u wenst kunnen we aansluitend aan dit gesprek direct aan het werk gaan en de zaak inhoudelijk verder bespreken.

Bel mij op 0118-620000 of gebruik onderstaand formulier:

Echtscheiding op tegenspraak

Hoewel ik de naam heb een felle advocaat te zijn houd ik wel alle belangen in het oog. Ik doel dan zeker op de belangen van de kinderen. Eerst zal ik kijken of het mogelijk is om met de andere partij tot een goede regeling te komen. Als dat niet mogelijk is sta ik naast mijn cliënt in de procedure. Hierbij zet ik al mijn kennis en kunde in om tot een zo rechtvaardig mogelijke uitspraak te komen.

Overige zaken uit het familierecht

In het familierecht gaat het niet enkel en alleen over echtscheidingen. Ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, curatele, bewindvoering, naamswijziging, gezag, erkenning, adoptie, omgang, kinder- en partneralimentatie kwesties zijn veelal zaken waarin een rechter uitspraak zal moeten doen. In al dat soort zaken sta ik u graag bij.

De juiste kennis en technieken leiden tot resultaat

op de wind heb je geen invloed

Zoals gezegd neem ik enkel zaken aan die vallen onder het Personen en Familierecht. Hierdoor kan ik mij in dit rechtsgebied verregaand specialiseren. Wekelijks ben ik bezig mij steeds verder te specialiseren in de materie. Vrijdag is daarom mijn studie dag. Het kantoor is dan gesloten zodat ik mij volledig kan concentreren op mijn ontwikkeling. Ik studeer Psychologie aan de Open Universiteit te Heerlen, volg ik diverse postacademische opleidingen en organiseer ik cursussen voor de advocatuur, rechterlijke macht en het notariaat. Ik heb twee boeken geschreven en ben bezig met een derde en vierde boek.

Netwerk

Inmiddels beschik ik over een uitgebreid netwerk aan specialisten, denk aan deurwaarders, accountants, makelaars, estate planners, notarissen, bankiers, psychologen en therapeuten. Hierdoor kan ik altijd indien noodzakelijk voor u de beste partijen inschakelen om u met raad en daad bij te staan.

Sarah Köller uw advocaat?

Klik op onderstaande knop voor de contactgegevens

Neem direct contact op! 0118-620000