Laren Advocaat Mediator
05 januari 2016 
in Sarah
1 min. leestijd

Laren Advocaat Mediator

Sinds 1 december houd ik op maandag en dinsdag kantoor in Laren. Door mijn samenwerking met Weekers en Broekhuizen en de andere zorgverleners van Monument 3 hoop ik mijn cliënten allround bijstand te bieden.

Helpen middels mediation

Mijn naam is Sarah Köller, advocaat en mediator. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in het familierecht. Ik geef advies en bijstand als advocaat. Veel liever help ik mensen door middel van mediation tot een oplossing van hun problemen en geschillen te komen. Dit werkt veel meer helend dan een procedure op tegenspraak. Hierop ligt de focus van mijn Larense praktijk.

Vaak hoor ik mensen zeggen; mediation is voor mij niet geschikt want…

  • we kunnen niet praten
  • we hebben te veel ruzie
  • ik vertrouw hem / haar niet meer

Juist in deze zaken kan mediation wel een oplossing bieden. Dat is echt nodig om samen ouders te blijven. En om op een gezonde manier afscheid nemen van elkaar als partners ook als er geen kinderen zijn. In mijn mediations pas ik technieken toe uit Acceptance and Commitment Therapy.

Laren advocaat mediator SARAH KÖLLER

In 2013 heb ik het boek ‘Scheiden, alles wat je zou moeten weten als je gaat scheiden’ geschreven. Hierin geef ik uitleg over de juridische en praktische aspecten en ook over de emotionele, psychologische kant. Dit boek helpt mensen om het heft in eigen hand te nemen zodat de nodige stappen in de goede richting kunnen worden gezet. Naast advocaat en mediator ben ik docent. Ik heb als gastdocente lesgegeven in het familierecht aan de University College Roosevelt. En ik geef les aan collega familierechtspecialisten via verschillende instituten. Ook ben ik student psychologie aan de Open Universiteit.

Op maandagen en dinsdagen ben ik in Laren. Ook op de andere dagen ben ik te bereiken voor overleg. Ik verheug me op de samenwerking!

Voor privacy en discretie in het Gooi Advocaat Mediator Sarah Köller.

Over de schrijver
Mijn naam is Sarah Köller. Ik ben advocaat mediator met een eigen praktijk op Walcheren (Zeeland) en in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die gaan scheiden. Daarnaast geef ik opleiding aan andere gespecialiseerde advocaten en mediators. In 2012 schreef ik het boek ‘scheiden’ en in 2015 het boek ‘trouwen’. Ik studeer psychologie aan de open universiteit. Gedegen kennis van de psychologie is naar mijn mening van onschatbare waarde in de familierechtpraktijk. Mijn missie: Een scheiding zonder verliezers!
Reactie plaatsen