Zeeuwse nuchterheid in het Gooi, samenwerking met psycholoog
05 november 2015 
1 min. leestijd

Zeeuwse nuchterheid in het Gooi, samenwerking met psycholoog

Een nieuw avontuur dient zich aan…

Nieuwe vestiging Laren (NH)

In december open ik een vestiging in Laren! Vanuit Laren kan ik mijn Randstedelijke cliënten beter bedienen. Ik blijf ook in Zeeland en zal mijn werkweek gaan verdelen over de twee locaties te Walcheren en het Gooi.

Samenwerking met psycholoog Kelly Weekers en advocaat mediator Sarah Köller

Wat de stap naar Laren extra mooi maakt is dat ik daar een samenwerking met psycholoog en life coach Kelly Weekers aan ga. Met haar ga ik de dienstverlening nog completer maken. Het familierecht en met name de echtscheiding is niet alleen een juridisch verhaal. Het heeft ook sterke psychologische aspecten voor de partners en hun kinderen. Door deze expertise in huis te halen, of beter gezegd door mijn expertise in haar vestiging te huizen, wordt het plaatje compleet.

Bij een complexe scheiding kan Kelly aanschuiven. Of de partners (of een van hen) kunnen laagdrempelig met de psycholoog spreken. Dit helpt het scheidingsproces beter te laten verlopen.

De kinderen hebben soms ook behoefte aan extra steun. Door de korte lijn met Kelly kan die worden geboden.

De samenwerking met psycholoog Kelly Weekers moet nog meer gaan bijdragen in mijn streven naar echtscheidingen zonder verliezers.

Gooische vrouw vs. Zeeuwse nuchterheid

Kelly is een echte Gooische vrouw. Zij gaat mij hopelijk de weg in het Gooi wijzen. Want na zoveel jaar Zeeland is de Zeeuwse nuchterheid wel wat op mij gaan afgeven.

ACT in Scheiden

En er zijn nog meer plannen. Met Jaantje Thiadens van het Leerpunt te Amersfoort heb ik de opleiding voor scheidingsprofessionals ‘ACT in Scheiden’ ontwikkeld. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en is volgens sommige psychologen de enige effectieve manier om met een scheiding om te gaan. Ook met haar zal ik door de extra kantoorlocatie nauwer gaan samenwerken. Wij gaan de methode ACT in Scheiding samen verder onderzoeken en ontwikkelen.

Zoveel nieuwe plannen… Zin in!

Over de schrijver
Mijn naam is Sarah Köller. Ik ben advocaat mediator met een eigen praktijk op Walcheren (Zeeland) en in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die gaan scheiden. Daarnaast geef ik opleiding aan andere gespecialiseerde advocaten en mediators. In 2012 schreef ik het boek ‘scheiden’ en in 2015 het boek ‘trouwen’. Ik studeer psychologie aan de open universiteit. Gedegen kennis van de psychologie is naar mijn mening van onschatbare waarde in de familierechtpraktijk. Mijn missie: Een scheiding zonder verliezers!
Reactie plaatsen