arrow_drop_up arrow_drop_down
25 augustus 2015 
in Sarah

Sarah Köller 15 jaar advocaat​

Op 25 augustus 2000, precies 15 jaar geleden, werd ik beëdigd als advocaat. Net afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, mijn officiële buluitreiking zou een paar dagen later nog volgen. Eduard Damman was mijn patroon en van hem heb ik heel veel geleerd. Hij gooide mij in het diepe en liet mij zwemmen. Toch was hij er ook om sturing te geven en soms een reddingsboei toe te werpen. Samen met de secretaresse Ingeborg, die ontzettend veel wist over het vak en hoe de dingen moesten. We waren een goed team. Tot ik besloot dat mijn toekomst niet in Amersfoort lag maar in Zeeland…

Mijn stage maakte ik in Zeeland snel af om in 2003 voor mijzelf te beginnen. Jorrit, sinds 2006 mijn man, was -en is nog steeds- de ruggengraat van het kantoor. Heel hard werken, groeien, leren, mooie tijden en moeilijke tijden. Nu weer back to basic. SARAHKOLLER, niche kantoor familierecht.

15 jaar is de passie voor het vak

Mijn toga hang ik nog lang niet aan de wilgen. Mijn doel voor de komende 15 jaar is de passie voor het vak te behouden. Hieraan nog mooie bijdragen te leveren en nog veel cliënten te mogen bijstaan.

Over de schrijver
Mijn naam is Sarah Köller. Ik ben advocaat mediator met een eigen praktijk op Walcheren (Zeeland) en in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die gaan scheiden. Daarnaast geef ik opleiding aan andere gespecialiseerde advocaten en mediators. In 2012 schreef ik het boek ‘scheiden’ en in 2015 het boek ‘trouwen’. Ik studeer psychologie aan de open universiteit. Gedegen kennis van de psychologie is naar mijn mening van onschatbare waarde in de familierechtpraktijk. Mijn missie: Een scheiding zonder verliezers!
Reactie plaatsen