arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik zou je heel graag willen helpen...

Maar wellicht is de afstand naar een van mijn spreeklokaties te groot.

Hoe ik je toch graag help de beste oplossing te vinden

Het Omnius advocatennetwerk

Gratis Intake

7 dagen per week bereikbaar

Vaste en gunstige tarieven + Pro Deo

Landelijk netwerk 260 advocaten

Direct contact opnemen

Middels het unieke systeem van Omnius heb je snel de juiste hulp

Omnius Intakebalie: 24/7 bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. De juristen zijn 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend, bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. De intakejuristen nemen ruim de tijd om jouw situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend. 24/7 kan je via onderstaand formulier je vraag stellen, daarbij geef je zelf aan wanneer je teruggebeld wilt worden..

Trapsgewijze juridische hulp

Om de jou te voorzien van het beste advies, werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst leg je de hulpvraag voor aan de eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Omnius wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen zij met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet je precies wat de advocaat voor je doet en tegen welk tarief.

Omnius keurmerk

Om de kwaliteit te waarborgen en jou ervan te verzekeren dat ze hun beloftes nakomen, hebben zij het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het keurmerk gaat zelfs verder dan de meeste gedragsregels en kwaliteitseisen van de juridische beroepsorganisaties.

Landelijk netwerk van ruim 260 advocaten

Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen maakt Omnius het verschil in de  juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat zij zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land. In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten

De organisatie

Naast de 260 bij Omnius aangesloten advocaten, werken vanuit het kantoor in Naarden inmiddels zo’n veertig medewerkers mee aan Omnius. Een belangrijke rol is weggelegd voor de adviesbalie, waar de intakejuristen jou voorzien van een vrijblijvend eerste telefonisch advies. 

Wat anderen vinden van Omnius Advocatennetwerk

Omnius krijgt een gemiddelde score van: 8

> 204 beoordelingen (12 maanden)

> 1629 beoordelingen (totaal)

> 19487 keer bekeken

90% beveelt dit bedrijf aan

Hoe Omnius jou kan helpen

Omnius helpt u verder

  • Stap 1: Bel, mail of app de juristen van de intakebalie
  • Stap 2: Bespreek jouw juridische oplossingen
  • Stap 3: kies de beste oplossing voor jouw situatie

Bel: 088 629 00 23

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 - 16.00 uur

of vul onderstaand formulier in, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen